Filipe Luis ‘in PSG ‘ ye olası yürüyüşü, tüm ışıkları Brezilya’da tutar. ‘Enrique Cerezo, başkanı Atletik daha yakın Parisli kulübü yan koymak söylentiler Spor Four röportajda konuştu. “İyimserim, Filipe’nin kalacağını düşünüyorum” , Atleti başkanına güvence verdi.
ABD’deki maçlar için grev : “Şimdi ortaya atılan bir sorun olduğunu düşünüyorum, müzakereler olacak, ne yapılması gerekecek ama mutlu bir son olacak”
Amerika Birleşik Devletleri’ndeki Derbi Madrid-Atlético : “Her zaman Madrid-Barselona hakkında konuşurlar, Atletico’yu bu karmaşaya asla koymamışlardır”.
Avrupa Süper Kupası : Şimşek maçından sonra cumartesi sunulacak, Avrupa şampiyonu kazandıktan sonra harika bir unvan, uzun bir sezonda bizi kazandılar ve şimdi onları kazanmaya çalışıyoruz. Şimdi sıra bizde. “
Şablon: “Atlético’nun sahip olduğu en iyi kadroya sahip olduğumuzu söyleyen harika bir kadromuz var, ama şimdi bu kadroya baktığınız zaman bunun Atlético tarihindeki en iyi kadro olduğunu söyleyebiliriz”.
Real Madrid ve Barcelona seviyesinde
Simeone : “Bu, onun sayesinde, takım ve taraftarlar burada, iyi bir koç ya da kitap var ve biz onunla tüm mutluyuz yerde uzun bir süre sürecek bir evlilik ..” .
Courtois : Bizimle birlikte çok güzel bir sahne yaşadı, harika bir kaleci ve büyük bir kaleci, oyuncular oynamak istedikleri yerde oynuyorlar, Real Madrid’de oynadı ve şans diliyoruz. Dünya’nın ve herkesin sevgi ile hatırladığı Real Madrid’de zafer kazandığını, Courtois’e hayranlıkla bakmaya devam ediyoruz ”.
Griezmann : “Hiçbir şey umursamıyor, burada oynamak istediğini ve burada kalmak istediğini, yüzlerce teklifi olduğunu ve Atlético de Madrid’i seçtiğini” gösterdi.
Christian . “De İspanya Ligi futbol şovu iyi çok yerleştirilen oyuncu ne olduğu çok önemli bir bölümünü kaybetmiş bu yıl büyük bir oyuncuya olan kazanacaktı Bir Hıristiyan .. “iyi alanda ve pek çok gol attı. Madrid büyük bir ekibe sahiptir ve biz birlikte veya Cristiano Cristiano olmadan, Madrid karşı oynasak, dışarı kazanmak için.
Altılı tahminleri –24 Ağustos İstanbul altılı tahminleri –24 Ağustos İstanbul at yarışı tahminleri